Ellun Kanat

Ellun kanat had a vision of an environmental friendly and unique office environment, where employees would feel at home and where clients would have an impactful spatial experience. As a common goal was set that new solutions for office work shal be discovered together. The architecture and the rough concrete surfaces directed the ideas to an ongoing and unfinished process, where the work environment is in a constant change. The space acts like an user interface, where different actions can happen.
It was equally important to create a solid ground for old furniture, art and especially the employees to shine. Above all, the spaces needed to be relaxed and function well. This way they can evolve to look like their users and enable the different levels and ways of working in the future.

Ellun kanat
Office
Helsinki, Finland
1700m2
2019
Completed
Architecture
Design
Interior
Team
Auvo Lindroos, Fanni Suvila, Sara Syvähuoko, Tiina Teräs